Index Vakbarát Hírportál

Nullszöges gól miatt röhöghetett volna a világ Brazílián

2016. június 5., vasárnap 09:45

Brazília meglepetésre csak egy döntetlennel kezdett a Copa Americán. A B csoportban 0-0-t játszott Ecuadorral, ami a 66. percben néhány pillanatig úgy hihette, hogy vezetést szerzett.

Miler Alejandro Bolanos valószínűleg csak beadni akar, amikor az alapvonalig küzdötte magát, de a kapufánál letérdelő Allison kapus addig ügyetlenkedett, míg beterelte az oldalról belőtt labdát a kapujába. Az év potyagólját azonban még sem kapta meg, mert a partjelző szerint az ecuadori játékos lövése előtt már kint volt a labda.

Nullszöges gól miatt röhöghetett volna a világ Brazílián

Az asszisztens döntését sokan vitatják, több olyan videót is megosztottak már, amelyen úgy tűnik, a labda nem haladt át teljes terjedelmében az alapvonalon, így szabályos lehetett az ecuadori gól.

Zooming in, it appears Ecuador was denied a goal that should've counted vs. Brazil. #CopaAmerica #BRAvsECU pic.twitter.com/exOvCErMUP

— Caitlin Murray (@caitlinmurr) 2016. június 5.

  • 3744
    Igen
  • 994
    Nem

A csoport másik meccsén Peru 1-0-ra győzte le Haitit, a gólt Paulo Guerrero szerezte le, aki ezzel Peru válogatott gólrekordere lett, pályafutása alatt ez volt a 27. találata.

Az A csoportban Costa Rica 0-0-t játszott Paraguayjal.

Rovatok