Index Vakbarát Hírportál

Minek menne Messi a gólra, ha kötényt is adhat?

2016. június 15., szerda 08:51

Argentína egy Bolívia elleni 3-0-s győzelemmel, csoportelsőként zárta a csoportkört a Copa Américán, és mivel viszonylag korán eldöntötték a mérkőzést, így az előző fordulóban a sérülésből mesterhármassal visszatérő Lionel Messi nyugodtan szórakoztathatta magát és a közönséget a hajrában.

A 77. percben lesről lépett ki, de viszonylag későn fújták le a megmozdulását, így amikor a kaputól elfele kötényt osztott ki a bolíviai kapusnak, Carlos Lampénak, még mindenki teljes erőbedobással próbálta megállítani az argentint.

 

 

A kötény nem számított a les miatt, de így is megmutatta, mennyire jó formában van az ismét csereként beálló Messi, aki pont a Copa legfontosabb szakaszára jött rendbe. Bolívia ellen ugyan nem talált be, de mire pályára lépett, már 3-0 volt nekik Erik Lamela, Ezquiel Lavezzi és Víctor Cuesta góljaival. A csoport másik meccsén Chile 4-2-ra verték Panamát, így ők jutottak tovább.

Argentína a negyeddöntőben Venezuela ellen folytatja majd magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Chile Mexikóval találkozik utánuk.

Rovatok