Index Vakbarát Hírportál

Tajti Mátyás eljön a Barcától

2016. június 16., csütörtök 10:50 | aznap frissítve

„Még egy év maradt a szerződésemből és a következő évben megint az U19-es csapatban játszottam volna, ahogy mindegyik 1998-as születésű csapattársam. Nem szerettem volna tovább az U19-ben játszani, ezért úgy döntöttem, hogy itt az ideje a távozásnak és új kihívásokat keresni” – írta Facebook-bejegyzésében Tajti Mátyás, a Barcelona korábbi ifijátékosa távozásáról.

Tajti ezzel a FourFourTwo cikkére reagált, cáfolva annak állításait, miszerint kivágták volna a csapattól, mint írja, ő döntött így.

A 18 éves játékosra az U19-es válogatottban mutatott teljesítménye alapján több csapat is felfigyelt, olyan is volt, amely a felnőtt keretébe vitte volna, ezért döntött úgy Tajti, hogy nem marad még egy évig a Barcelona ificsapatánál, és hosszas tárgyalás után sikerült is elérnie, hogy elengedték.

„...egy pillanatig sem bánom, hogy 2 évvel ezelőtt oda igazoltam. 2 nagyon nehéz év áll mögöttem, nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettem volna, ami nem is akkora baj, mert rengeteget tudtam az egészből tanulni és mentálisan megerősödtem” – emlékezett vissza a barcelonai időkre Tajti.

Azt, hogy hol folytatja, még nem közölte.

Mihez kezd most Tajti?

  • 3599
    Hazajön az NB I.-be
  • 3456
    Egy külföldi csapat felnőtt keretéhez igazol
  • 793
    Átmegy a Real felnőttcsapatához

Rovatok