Index Vakbarát Hírportál

A Juve edzője nem fél attól, hogy Pogbát elcsábítja Mourinho

2016. július 18., hétfő 17:41

Massimiliano Allegri a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik abban, hogy Paul Pogba, az együttes francia válogatott játékosa marad az együttesnél.

Akinek lehetősége van távozni a klubtól, nagyon óvatosan meg kell gondolnia a váltást, hiszen a Juventus most Európa legjobb négy csapata között van.

- nyilatkozta a 48 éves vezetőedző, aki hozzátette, nem aggódik a pletykák miatt, melyek arról szólnak, hogy a Manchester United 100-120 millió euró körüli csillagászati összegért szerezné meg a 23 éves futballistát, aki 2012-ben éppen az Old Traffordról került Torinóba ingyen. Mondjuk ügynöke, a hírhedt Mino Raiola legújabb kijelentése szerint Pogbának sem olyan sürgős a váltás.

A Juventus a nyári átigazolási szezonban már megszerezte a Romától Miralem Pjanicot, a Barcelonától Dani Alvest és a Bayerntől Medhi Benatiát, ugyanakkor Allegri szerint ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenképpen szeretnének megszabadulni néhány futballistától (a szerzemények közül egyedül Pjanic számíthat valamennyire Pogba riválisának, de ő alapesetben sokkal hátravontabban játszik a középpályán). Allegri a BL-ről lecsúszó, és az új szezonban sem egyértelműen bajnokesélyes Unitedet is szolidan megfricskázta:

Mi nem egy értékesítési csapat vagyunk, amely hagyja csak úgy elengedni a játékosait. Pogba a Juventushoz tartozik, minden bizonnyal ő is szeretne még bajnokságot és remélhetőleg Bajnokok Ligáját nyerni.

(MTI)

Rovatok