Index Vakbarát Hírportál

A 17 éves Ödegaard miatt áll a bál a Realnál

2016. július 19., kedd 08:41

A norvég Martin Ödegaard-nak eddig nem éppen úgy alakul pályafutása a Real Madridnál, ahogy azt sokan várták: tizenhat évesen, csodagyerekként érkezett a spanyol klubhoz, de nem tudta beverekedni magát az első csapatba, a múlt idényt a Castillában töltötte.

Ráadásul most miatta alakult ki feszültség Zinedine Zidane vezetőedző és Florentino Perez klubelnök között.  A Marca szerint  ugyanis Perez ráparancsolt Zidane-ra, hogy el kell vinni a fiatal játékost a csapat amerikai túrájára, és ez a francia edzőnek nagyon nem tetszett, mert beleszóltak a munkájába.

Amúgy is azt gondolja, a középpályásnak csak árt, hogy a második csapattal és az első kerettel is készül. De a klubelnök sem azért akarja utaztatni Ödegaard-ot, mert olyan nagy formában lenne, inkább a szerződése miatt.

Ez ugyanis kimondja, hogy egy héten ötször a felnőttcsapattal kell edzenie, ami viszont nem menne neki, ha Zidane nem vinné magával. 

Már Ödegaard érkezése is kisebb feszültséget keltett, ugyanis évi 1,2 millió eurós szerződést kapott, amire többen húzták a szájukat a második csapatnál. Valószínűleg amúgy is kölcsönadják majd, állítólag egy német csapatnak szeretnék lepasszolni, hogy fejlődjön. 

Rovatok