Index Vakbarát Hírportál

Dárdai előszedte a korbácsot

2016. július 23., szombat 19:55

A jövő heti Európa Liga-meccsre készülő Hertha BSC magyar edzője, Dárdai Pál nem kíméli a brazil Ronnyt, aki tavaly 28 percet játszott az első csapatban.

Külön edzésre fogta a játékost, mert szerinte - pontosabban a szakmai stáb szerint - súlyfeleslege van.

A 30 éves braziltól szívesen szabadulna már a berlini klub, mert magas fizetése, és ameddig a klubnál van, addig nem tudnak igazolni. Tavaly megpróbálták az Egyesült Arab Emirátusokba eladni, de nem kellett az ottani kluboknak sem. Elhízva nyilván most sem lenne szükségük rá, ezért Dárdai, ha már nem játszatja, olyan állapotba hozhatja, amivel talán tovább tudnak adni rajta.

A török Bursasportól visszatérő japán Hoszogai állapotával sem elégedett Dárdai, őt is külön munkára fogta, ahogy a fenti képen látható.

Még két hír a Hertháról. 

Az elefántcsontparti Salomon Kalou cáfolta, hogy az angol újonc Burnley játékosa lenne. Tavaly ő volt a csapat házi gólkirálya, 14 találattal. „Nem tudom, honnan szedték ezeket a híreket. Mindenképpen a klubnál szeretnék maradni. Én egy Berliner vagyok” - mondta a korábbi amerikai elnök, Kennedy szavait idézve.

A holland Alkmaarral játszott szombaton edzőmeccset Dárdai csapata, amelyik a Bröndbyvel találkozik csütörtökön. Az Alkmaar 3-0-ra verte a németeket, Starkot kiállították.

Rovatok