Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo kimondta: ez volt élete szezonja

2016. július 23., szombat 19:49

Miután Cristiano Ronaldóról elnevezték Madeira repterét, és átadta a szállodáját is szülővárosában, a Marca ezt az alkalmat használta ki, hogy beszéljen vele. A portugálok immár Eb-aranyérmes játékosa Funchalban született, és pár napot ott lesz most.

A sérüléséről nem mondott semmi újat csak azt, minél hamarabb a pályán szeretne lenni. A jelenlegi állás szerint a szeptemberi vb-selejtezőt Svájcban biztosan kihagyja, ennek megfelelően az első két augusztusi fordulóban sem lesz ott a Realban.

„Ez volt a legjobb év a karrieremben. Két nagyon fontos trófeát nyertem meg. Előbb a klubnak, a tizenegyedik BL-t, aztán a hazámnak. Mindkettő nagyon érzelmes volt. Sok emlék megfordult a fejemben az átvételkor, a Uniteddel nyert első BL is. Nem vagyok az Aranylabda megszállottja, egyéni díjat mindig elvárások nélkül nyerhetünk, azok meglepetésként érik a játékosokat. Mivel két fontos győzelmem volt idén, én is azok között vagyok, akik számíthatnak rá” - idézte őt a tekintélyes szaklap.

Portugália és Magyarország azonos selejtező csoportban küzd a vb-részvételért. A két ország majd csak 2017-ben találkozik egymással.

Az AS-nek arról beszélt, hogy egy új szerződést is szeretne kötni a Reallal. Erről pedig tárgyalni is fog Florentino Perezzel, amint Madridba ér.

Rovatok