Index Vakbarát Hírportál

Felesleges játékoson kaszált nagyot a Real

2016. augusztus 3., szerda 10:15

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint 25 millió euróért a francia PSG-hez igazol Jesé a Real Madridból, miután a játékosnak elege lett abból, hogy többnyire csak csereként számítanak rá a spanyol csapatban.

Jesé az előző szezonban játszott ugyan 38 meccset a Realban, de ezeken átlagosan csak 33 perc jutott neki. A PSG, és annak új vezetőedzője, Unai Emery viszont nagyon szerette volna megszerezni, a spanyol edző már 2013 óta figyelte a realost.

A 25 milliós vételár magasnak tűnhet a Transfermarkt által 14 millió euróra értékelt játékosért, csakhogy a francia bajnokságban nem engedélyezett az olyan visszavásárlási opció alkalmazása, mint ahogy Álvaro Moratát visszaszerezte a Real a Juventustól, így szinte biztos, hogy ezért kértek érte többet.

Eközben azért zajlik az erősítés is a Realnál, az előző két szezont kölcsönben töltő Marco Asensio helyet kapott a felnőttek között, és állítólag két fiatal játékost, Mariano Diazt és Marcos Llorentét adnák kölcsönbe egy évre a Newcastle szűrőjátékosáért, Moussa Sissokóért.

Rovatok