Index Vakbarát Hírportál

Nikolicsnak nagyon nehéz lesz eldönteni, hogy eligazoljon-e

2016. augusztus 25., csütörtök 09:16

A magyar válogatott Nikolics Nemanja bejutott a Bajnokok Ligája-csoportkörébe a lengyel Legia Warszawával, de megvan a lehetősége arra is, hogy egy erősebb bajnokságba igazoljon.

A támadó azt mondta a Nemzeti Sportnak, hogy emiatt borzasztó nehéz döntés előtt áll.  "Ha a Legia két-három évente bejutna a BL-be, talán nem lenne ennyire nehéz, de hát két évtized telt el a csapat legutóbbi BL-szereplése óta. Mindemellett eddig rendre jó döntéseket hoztam pályafutásom során: jól tettem, hogy maradtam a Videotonban, amikor mehettem volna, jól tettem, hogy tavaly nyáron távoztam, és jól tettem, hogy a Legiához szerződtem.”

A legfontosabb számára, hogy klubjának legyenek céljai, legyen versenyképes és bajnoki címre esélyes. "Ha például a Premier League-be igazolnék, nem azért tenném, hogy elmondhassam magamról: én bizony eljutottam az angol élvonalig.”

Nikolics iránt az angol Hull City és az olasz Napoli is érdeklődik állítólag. Az angolokról viszont azt hallani, hogy már nem is vinnék annyira a játékost. 

Rovatok