Index Vakbarát Hírportál

A Napoli hatgólos meccsen ütötte ki a Milant

2016. augusztus 28., vasárnap 09:11

Ritkán látható, gólgazdag meccset, 11 sárga- és két piros lapot hozott a Napoli és az AC Milan szombat esti bajnoki rangadója. A Napoli egy döntetlen után nyert és jelenleg a második a táblázaton, a Milan a középmezőnybe csúszott vissza.

A lengyel Arkadiusz Milik félóra leforgása alatt bebizonyította, hogy jó vásárt csináltak vele és méltó utóda lehet Gonzalo Higuaínnak. A csatár a 18. és 33. percben szerzett góljával tetemes előnyt szerzett a hazai csapat. 

Napoli vs. AC Milan (4:2) gól összefoglaló

A Milan viszont nem adta fel és a második félidő elején, négy perc alatt kiegyenlítette a hátrányt. Előbb az 51. percben Niang, majd az 55.-ben Suso talált Pepe Reina kapujába.

A végjátékot azonban a Napoli bírta jobban, fejben is. José Callejon rúgott két gólt, míg a Milan elveszített két játékost. A 75. percben a szlovák Juraj Kucka egy percen belül sárgát, majd pirosat is kapott. A 87. percben M'Baye Niang pedig a második sárga után mehetett az öltözőbe.

A Napoli két meccsen hat gólt lőtt eddig a bajnokságban és a két csapat 2008 óta nem játszott ilyen gólgazdag meccset egymással.

Rovatok