Index Vakbarát Hírportál

Bajba kerülhet a Manchester City

2016. szeptember 2., péntek 20:57

Az angol Labdarúgó Szövetség három mérkőzésre eltiltotta pénteken Sergio Agüerót, a Manchester City futballistáját, írta az MTI.

Az FA illetékes testülete bizonyítottnak találta, hogy az argentin támadó erőszakosan viselkedett és lekönyökölte a West Ham United védőjét, Winston Reidet a 3-1-re megnyert vasárnapi meccsen.

A döntés értelmében Agüero nem léphet pályára a manchesteri derbin, amelyre jövő szombaton kerül sor. A Manchester United elleni találkozón kívül a Bournemouth ellen sem szerepelhet a Premier League-ben, illetve kénytelen lesz kihagyni a Ligakupa harmadik fordulójában a Swansea Cityvel szembeni mérkőzést.

A Manchester Citynek érzékeny veszteség a csatár kiesése, mivel eddigi három bajnoki találkozóján kétszer is eredményes volt, illetve mesterhármast ért el a Steaua Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn. Agüero ugyanakkor vádlisérülése miatt kihagyta az argentinok csütörtöki vb-selejtezőjét - melyen 1-0-ra verték Uruguayt -, és kedden Venezuela ellen sem lép pályára.

Rovatok