Index Vakbarát Hírportál

Hart gyorsan megmutatta, miért rúgta ki Guardiola

2016. szeptember 11., vasárnap 17:42

Bemutatkozott új csapatában, a Torinóban a Manchester Citytől elküldött Joe Hart vasárnap Bergamóban, az Atalanta elleni bajnokin. A második félidő elején, az 54. percben megyszerezték a vezetést Harték Iago Falque góljával, de két perc múlva nagyot hibázott a Serie A első angol kapusa.

Aláfutott egy könnyű beadásnak, csak beleütni tudott a labdába, ami épp Masiellóhoz pattant, aki kapásból a kapuba helyezte. Kessie a 82. percben büntetőből szerezte a győztes gólt, Hart nem tudta kivédeni. 2-1 lett a végeredmény.

Hartot az új City-edző, Pep Guardiola zavarta el a klubtól, a Torinónál kölcsönben van. A helyére Claudio Bravót szerződtette a Barcelonából, aki első meccsén, szombaton Hartéhoz hasonló hibát vétett a Manchester United ellen. Csakhogy azt a meccset ők nyerték meg 2-1-re, Ibrahimovic csak szépíteni tudott.

A harmadik olasz fordulóban egy vasárnap délutáni meccs, a Genoa-Fiorentina elmaradt a hatalmas esőzés miatt, a Roma-Sampdoriát pedig félbeszakították, majd 80 perc várakozás után folytatták, szintén eső miatt. Francesco Totti szerezte a győztes gólt a 3-2-es sikerhez a 90. perc után.

A Milan-Udinésén ellenben olyan meleg volt, hogy az első és a második félidőben is ivószünetet tartott a bíró. A Milan a 88. percben kapott góllal veszített, Perica lövése Abate mellkasáról pattant be, védhetetlenül.

További szerencsétlenség, hogy két Milan-védő, Gabriele Paletta és Luca Antonelli az 53. percben ütközött az ötösön, Paletta véletlenül fejen térdelte földre eső csapattársát. A védőt majdnem tíz percig ápolták a pályán, hordágyon vitték le. Magánál volt, a karját mozgatta.

A Milan három bajnokijából kettőt elveszített, legutóbb Nápolyban kapott ki 4-2-re.

A Bolognában a kora délutáni meccsen 86 percet játszott Nagy Ádám, nyertek 2-1-re.

Serie A, 3. forduló:
AC Milan-Udinese 0-1 (0-0)
AS Roma-Sampdoria - 1-2-nél a félidőben félbeszakadt
Atalanta-Torino 2-1 (0-0)
Chievo-Lazio 1-1 (0-0)
Genoa-Fiorentina - elmaradt
    korábban:
Bologna-Cagliari 2-1 (1-0)
    szombaton játszották:
Palermo-Napoli 0-3 (0-0)
Juventus-Sassuolo 3-1 (3-1)

Rovatok