Index Vakbarát Hírportál

Óriási izraeli trükk, hogyan tüntessék el a védőket

2016. szeptember 16., péntek 09:09

Az izraeli bajnok Hapoel Beer Sheva a Celtic ellen alulmaradt a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ezért az Európa Ligában folytatta, ahol a legnagyobb meglepetést okozta.

A Korhut Mihállyal a kezdőben felálló Hapoel ugyanis megnyerte első meccsét az Internazionale stadionjában.

Az 54. percben szabadrúgáshoz jutott a vendégcsapat, az Interből valakit ápoltak - eleve emberhátrányban voltak átmenetileg -, majd két olasz terült el egy ütközés után, amikor a labdát legurították a jobb oldalra. Az izraeliek az ellentétes mozgást használták ki, a videón mindenesetre elég komikus, ahogy egymással szinkronban eldőlnek, és onnan már esély sem volt a hatékony védekezésre.

Vitor gólja előtti létszámfölény

Amikor Maranhaóhoz került a labda, 4 izraelire 4 olasz jutott, csak pontosan kellett középre adni. Mivel ez sikerült, a portugál Vitornak könnyű dolga volt pár lépésre a kaputól.

A Hapoel bevágott még egy szabadrúgást, De Boer edző pedig gondolkodhat, mit tegyen ezzel a szétesett csapattal - vasárnap a Juventusszal csapnak össze -, mert a hollandnak így hamarosan megköszönik a szerepvállalását. Igaz már kissé az is érthetetlen volt, miért esett rá a nyáron választásuk.

Rovatok