Index Vakbarát Hírportál

Épp Olaszország legnagyobb meccsén támadt fel az Inter

2016. szeptember 18., vasárnap 20:16

Meglehetősen nézhetetlen volt a Derbi D'Italia, azaz az Inter-Juventus első félideje vasárnap este a Serie A-ban, a másodikban viszont beindult a meccs.

Kellett ehhez egy vendéggól, Lichtsteiner szép akció végén közelről szerezte meg a vezetést a 66. percben.

Úgy tűnt, Frank De Boer, az új Inter-edző egy újabb lépéssel közelebb kerül a kirúgáshoz, ugyanis az előző három bajnokin csak egyszer nyert, kétszer kikapott, aztán csütörtökön az izraeli Hapoel Beer Shevától is kikaptak a San Siróban az EL-ben, 2-0-ra.

Csakhogy két perc se telt el, és Mauro Icardi újra segített az edzőn: remek gólt fejelt. Előtte az Inter mindhárom addigi, szezonbéli gólját is ő szerezte.

A 78.-ban újra ő került ziccerbe, most habozott, de utána ment a Buffonról kipattanó labdának, és úgy tette jobb külsővel Perisic fejére, ahogy csak a legjobbak tudják: szinte ki se lehetett hagyni, a horvát is szép gólt bólintott.

Inter vs. Juventus (2:1) gól összefoglaló

Az Inter megnyerte a rangadót a teljesen elgyengülő Juve ellen, de csak hogy De Boer ne örülhessen teljesen, Ever Banega a 90. percben egy buta második sárgával kiállíttatta magát.

A 2-1 viszont már a hat perc hosszabbítás ellenére sem változott. Az Inter második bajnoki győzelme is 2-1-es fordítással jött össze.

A forduló vasárnap esti meccsén: Fiorentina-AS Roma 1-0 (0-0).

Rovatok