Index Vakbarát Hírportál

Minek ide C. Ronaldo meg Bale, ha van James és Benzema?

2016. szeptember 18., vasárnap 23:13

Vasárnap este, a negyedik spanyol bajnoki fordulóban a barcelonai Espanyolhoz utazott a Real Madrid két legnagyobb sztárja, Gareth Bale és Cristiano Ronaldo nélkül. A portugál beteg, a walesi kissé lesérült, megrúgtak szerdán, a BL-meccsen.

James Rodriguez gólja - Espanyol vs. Real Madrid (0:2)

Ronaldo helyén a fiatal Asensio, Bale-én Lucas Vasquez kezdett, és nagyon hosszú idő után jelentős tétmeccsen került a kezdőbe James Rodriguez. És ha már bekerült, meg is hálálta, az első félidő hosszabbításában úgy 25 méterről lőtt nagy gólt. Nagyon befűzte a védőjét, kötényt adott neki, majd laposan kilőtte a bal alsó sarkot.

Karim Benzema gólja - Espanyol vs. Real Madrid (0:2)

A Madrid a szünet után is sokkal jobban játszott, a 70. percben szép akciót vezettek a jobb oldalon, Lucas Vazquez lapos középre adását Benzema rúgta a bal alsóba.

A Real így továbbra is 100 százalékos, vezeti a tabellát. Ez volt a csapat 16. győzelme zsinórban a bajnokságban, ami új klubrekord és a Barca 2010-11-es ligarekordjának beállítása. A Real az előző és az idei szezonban hozta össze a 16 győzelmet, és már szerdán egyedüli rekorder lehet, hétközi fordulót rendeznek.

Rovatok