Index Vakbarát Hírportál

Nagyék hatalmas kapásgóllal verték a Sampdoriát

2016. szeptember 21., szerda 20:23

Nem sokat támadott a Bologna, Nagy Ádám csapata a Sampdoria elleni szerdai bajnoki első félidejében, mégis ők voltak előnyben a szünetben, köszönhetően Simone Verdi egészen elképesztően nagy bombájának.

A sorozatos Sampdoria-támadások után a nyáron igazolt cseh Ladislav Krejčí indult meg a balon, majd indított meg egy látszólag elképzelés nélküli beadást középre a félidő utolsó percében. De arról persze szó sem volt, hogy vaktában lőtte volna be a labdát, Verdi nagyon is pontosan érkezett a kapáslövéssel, és a 24 éves olasz bombagólt varázsolt a helyzetből.

A második félidő elején Krejčí újabb csodás gólpasszt adott, amiből Mattia Destro szerzett kapufás gólt, beállítva a 2-0-s végeredményt.

Ezt persze könnyű volt tartani, miután a 68. percben Édgar Barretót kiállították – a paraguayi játékos pont Nagy Ádámnak pakolt oda kőkeményen, ezért járt a piros. Nagy, aki kezdőként lépett pályára, a rúgás után nem sokkal le is jött, 79 percet játszott.

Az első helyen álló Juventus könnyedén, 4-0-ra verte a Cagliarit, ugyanennyire nyert a Roma a Crotone ellen. A Palermo megszerezte első győzelmét idén, idegenben verték az Atalantát 1-0-ra, a meccsen Balogh Norbert 6 percet kapott csereként, Sallai Roland nem lépett pályára.

Serie A, 5. forduló:

Bologna-Sampdoria 2-0 (1-0)

AS Roma-Crotone 4-0 (2-0)

Atalanta-Palermo 0-1 (0-0)

Chievo-Sassuolo 2-1 (2-1)

Empoli-Internazionale 0-2 (0-2)

Genoa-Napoli 0-0

Juventus-Cagliari 4-0 (3-0)

Pescara-Torino 0-0

Udinese-Fiorentina 2-2 (2-1)

kedden játszották:

AC Milan-Lazio 2-0 (1-0)

Rovatok