Index Vakbarát Hírportál

Panenkás büntetővel szívatták a Realt

2016. szeptember 21., szerda 21:05

Zinedine Zidane és a Real Madrid a bajnoki rekordért ment szerdán a Villarreal ellen, hiszen egy újabb győzelemmel sorban 17 nyert bajnokijuk lett volna, amire még nem volt példa a sorozatban.

Csakhogy nem ment túlzottan jól ez a próbálkozás, olyannyira, hogy a félidőben a vendégek vezettek 1-0-ra. A Villarreal büntetőből talált be, amit Sergio Ramos kezezéséért ítéltek meg. A tizenegyest elvállaló Bruno Soriano ráadásul nem volt szívbajos, panenkás büntetővel talált be Kiko Casillának.

A második félidő legelején pont a büntetőt összehozó védő javított, és egyenlített 1-1-re, természetesen nem máshogy, mint egy szöglet utáni fejesből.

A Real az egyenlítőgól után lényegében végig nyomott, az utolsó 15-20 percben szinte elviselhetetlenül, de a számtalan lövés ellenére nem tudták megfordítani a mérkőzést, maradt az 1-1.

A másik 8-kor kezdődő meccsen a Celta 2-1-re verte a Sporting Gijónt. A hétközi forduló rangadóján a Barcelona és az Atlético Madrid 1-1-et játszott. Az első félidő végén Ivan Rakitić egy csúsztatott fejessel szerezte meg a vezetést a Barcelonának, a második félidőben viszont a csereként beálló Ángel Correa egy távoli, kapufáról bepattanó lövéssel egyenlített ki.

Real Madrid-Villarreal 1-1 (0-1)

Celta Vigo-Sporting Gijón 2-1 (0-0)

FC Barcelona-Atlético Madrid 1-1 (1-0) 

Real Sociedad-Las Palmas 4-1 (3-0)

Granada-Athletic Bilbao 1-2 (1-1)

Rovatok