Index Vakbarát Hírportál

Pintér Attila újabb magánszámmal tett valamit a magyar labdarúgásért

2016. szeptember 25., vasárnap 12:23

A listavezető Vasas nagyon elverte az újonc, és kiesőhelyen álló Mezőkövesdet az NB I. 11. fordulójában, a 4-0 után pedig a vendégek edzője, a legutóbbi fordulóban a pályán tajtékzó, a bírókat fenyegető, és ezért 100 ezer forintra büntetett Pintér Attila ismét okot adott rá, hogy minden újság róla írjon.

A volt szövetségi kapitány a lefújás után az öltözőbe sietett, az M4 mellette loholó stábjának sem állt meg nyilatkozni, írja csakfoci.hu

Kicsivel később láthatóan megnyugodott, elkezdett pakolni a saját autójába, és a csapatbuszba is, de ekkor pedig meg kellett volna jelennie az edzők kötelező sajtótájékoztatóján.

„Nem tudok kettészakadni"

- mondta erre Pintér kicsit indulatosan, mikor be akarták vinni az újságírók elé.

Ezután visszasétált a pályára nyilatkozni, aztán bement a sajtótájékoztatóra is, ahol elkezdett bírózni. Mikor végzett a nyilatkozatával, erősen gesztikulálva rászólt az egyik újságíróra, hogy ne grimaszoljon, majd továbbra is azt hajtogatta:

"Nekem senki ne grimaszoljon, amikor én beszélek.”  

A Vasas sajtósa próbálta tisztázni a helyzetet, oda akarta hívni az újságírót, hogy meg tudják beszélni a helyzetet, de Pintér ezt már nem várta meg, és elment.

Rovatok