Index Vakbarát Hírportál

Luca Zidane-ból nem lesz Neuer

2016. szeptember 28., szerda 17:51

Zinedine Zidane 18 éves fia, Luca úgy védi ki apja árnyékát, hogy kapusként próbál érvényesülni, ami nem is rossz ötlet. (A 21 éves meg úgy, hogy Enzo Fernandez néven játszik.)

Csakhogy egyelőre úgy tűnik, hogy vannak még hiányosságai, leginkább lábbal nem tökéletes. Még csak egy bő hónapja megy a szezon, de már kapott két olyan gólt, amit szilveszterkor mutogathatnának.

Luca Zidane lábbal nem tökéletes

Augusztus végén a Real Sociedaddal játszott a Real-ifi, amikor Luca nem nehéz helyzetben gólpasszt adott az ellenfélnek.

Kedden a Dortmunddal meccseltek ők is, mint az apja edzette nagycsapat, amikor Manuel Neuer-módra kezdte cipelni a labdát, csakhogy kvázi belebotlott. A BVB-csatár simán szerelte, és berúgta a kapuba a labdát.

Oeps.. Luca Zidane (de zoon van) blundert gigantisch in de UEFA Youth League tegen Borussia Dortmund pic.twitter.com/FMfL76wjGf

— Roy Timm (@RTim_94) September 27, 2016

A kis Zidane szerencséjére 5-2-re így is ők nyertek.

Luca Zidane furcsa védéskísérlete

Találtunk még egy furcsa védéskísérletet is Lucától még a tavaszról, itt nem akarta a lábát használni, de meglehetősen furcsa mozdulattal igyekezett a labda útjába állni. Sikertelenül.

Rovatok