Index Vakbarát Hírportál

Ibra megmentette a MU-t az újabb égéstől

2016. szeptember 29., csütörtök 21:13

Az Európa Liga második körének meccsein az Inter újra nagy pofont kapott, ezúttal a Sparta Praha verte meg. Az olaszok pont nélküliek egyelőre, láthatóan nem akarnak sokat ettől a sorozattól.

Ebben a csoportban Korhut Mihály csapata, a Hapoel Beer Sheva a második, miután hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az angol Southamptonnal szemben. Az angoloknak is 4 pontjuk van.

A balhátvéd végig a pályán volt, jól segítette a támadásokat, veszélyes beadása is volt, kapura is lőtt. Számítanak rá, és megbízható teljesítményt is nyújtott.

A Manchester United keservesen szerezte meg az első győzelmét - két hete a Feyenoord megverte Mourinho csapatát -, Ibrahimovic a második félidő közepén fejelte a mindent eldöntő gólt egy méterről. Az ukrán Zorya jobban kezdett, a hazai csapat Rashford felső kapufáját leszámítva csak vergődött, pedig az EL-ből sokkal könnyebb bejutni a BL-be, mint az angol bajnokságból.

A Roma a román Giurgiut verte 4-0-ra, Totti végig a pályán volt, erre nem mostanában volt példa.

A 21 éves Szántó Tamás csereként állt be a Rapidba, amelyik Bilbaóban 1-0-ra kikapott. 

Mario Balotelli játszott a Nizzában, de csapata Krasznodarban kapott egy ötöst. A franciák első gólját az olasz csatár lőtte.

A német bajnokságban öt vereséggel álló Schalkénak jól megy az EL-ben, második meccsét is megnyerte.

Eredmények

Rovatok