Index Vakbarát Hírportál

Ter Stegen röhejes góllal égette a Barcelonát

2016. október 2., vasárnap 22:47

Négy gólt kapott a Barcelona a forduló előtt tizenötödik Celta Vigo otthonában a spanyol bajnokság vasárnap esti mérkőzésén. 

A hazaiak tizenegy perc alatt rámolták be egy hármast, az elsőt ráadásul a védelem könnyelműsége előzte meg, amit Pione Sisto használt ki a 22. percben.

Kilenc perccel később Iago Aspas lőtte a következőt, ennél sem állt a helyzet magaslatán a Barcelona-védelem. A harmadik már egy öngól volt: Mathieu nyúlt bele egy középre lőtt labdába, és ezzel becsapta a kapusát a 33 percben.

A Barcelona a második félidőre összekapta magát, és a 58. percben már megvolt a szépítés:  Piqué előzte meg a kapust, és fejelt gólt. 

Öt perccel később Neymar tizenegyesével már egygólosra faragták az előnyt, de hiába zárkóztak fel, mert a következő gólt a Celta lőtte, ráadásul ez elég kínos volt a Barcelonának. Ugyanis Ter Stegen ki akarta rúgni a labdát, ehelyett azonban Pablo Hernandezt találta telibe, akiről bepattant a labda a kapuba. 

A 4-2-vel még mindig nem volt vége, mert Gerard Pique a 87. percben befejelte második gólját a mérkőzésen, így megint csak egygólos volt a különbség. Az egyenlítés viszont már nem jött össze, a Celta Vigo 4-3-ra nyert. 

Rovatok