Index Vakbarát Hírportál

Teljes nonszensz, hogy kirúgják a Chelsea edzőjét

2016. október 13., csütörtök 23:36

Két vezető brit fogadóiroda annyira biztosra veszi, hogy Antonio Contét hamarosan menesztik a Chelsea edzői posztjáról, hogy már nem is fogadnak el téteket erre.

A Betway és az egyik leghíresebb iroda, a Paddy Power szakértői is úgy vélik, hogy a szezon előtt kinevezett olasz tréner lesz a következő a Premier League-ben, akinek felmondanak.

Az ESPN viszont csütörtök késő este a Chelsea-hez közeli információkra hivatkozva azt írta, "komplett nonszensz, hogy Contét máris kirúgják".

A Chelsea négy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a tabella hetedik helyén áll. Három sikerrel indítottak, de aztán jött a három nyeretlen meccs. Ekkor Roman Abramovics Chelsea-tulaj elkezdte látogatni a csapat edzéseit, de az ESPN biztosra veszi, hogy lelkesíteni ment, és nem felülvizsgálni az állapotokat. Ezután a Hullt meg is verték, 2-0-ra, idegenben. Hetedikek a tabellán, ami nem éppen fényes.

Conte honfitársa, Francesco Guidolin volt az első edző, akitől elköszöntek a Premier League új idényében, a Swansea City trénerét október 3-án menesztették. (MTI/Index)

Rovatok