Index Vakbarát Hírportál

Drogba kifordult magából, megtagadta a játékot

2016. október 17., hétfő 10:16

Didier Drogba óriási tekintélyt vívott ki magának a Chelsea-nél és az elefántcsontparti válogatottban is a futballhoz és a társaihoz való hozzáállása miatt, ezért is furcsa, hogy a Montreal Impactban megtagadta a játékot.

Az MLS-ben levezető Drogbát Mauro Biello edző nem jelölte a kezdőbe a Toronto ellen, csak kispados lehetett volna a csatár. Drogba ezt sértőnek érezte, megtagadta a játékot, így egyáltalán nem került be a keretbe.

A csatárnak volt egy kisebb hátsérülése, de Biello szerint azzal tudott volna játszani. Drogba a szezonban 18-szor volt kezdő, viszont az utóbbi négy meccsből kétszer csere volt. Az Espnfc szerint a Montreal eredményesebb is nélküle, mint vele.

Drogba állítólag azt hitte, hogy a Toronto ellen kezdő lesz, egyelőre nem tudni, mik a további tervei, de csapattársai remélik, hogy a rájátszásban újra velük lesz.

Az elefántcsontparti játékostól sok mindent eltűr a klubja, nem ez volt az első balhés esete. Amikor a Chelsea vissza akarta vinni az edzői stábjába, akkor kihagyott egy csomó előszezoni meccset. Azt is megengedték neki, hogy a szezonra saját személyi edzőjével Katarban készüljön fel, és még abba is belement a klub, hogy Drogba ne játsszon és edzen műfüves pályán. Ezért a játékos Kaliforniába ment külön tréningekre, és kihagyott hét meccset is a szezonban.

Rovatok