Index Vakbarát Hírportál

Szerencséről beszél, pedig eszméletlen bravúr

2016. október 19., szerda 00:35

A Tottenham Hotspur 0-0-s döntetlent játszott idegenben a Bayer Leverkusennel a Bajnokok Ligájában. A Tottenham-kapus Hugo Lloris nagy formában védett, még a gólvonal-techonológiát is tesztelte, ami neki és csapatának kedvezett.

Llorisnak a második félidőben több bravúros védése volt, de a legfontosabbat a második félidő elején mutatta be, amikor Chicharito becsúszva, közelről lőtt kapura. Lloris a kapu másik széléről vetődött vissza, a labda után kapott és valahogy sikerült is azt megállítania a gólvonalon. A leverkusenesek természetesen bent látták, de a gólvonal technológia nem igazolta őket. A labda nem haladt át teljes terjedelmével a gólvonalon, csak úgy 80 százalékával. 

Chicharito pedía gol, parecía que sí pero no fue, en Alemania el Leverkusen- Tottenham sigue sin goles. pic.twitter.com/J1LGnOb3nN

— Caro De Las Salas (@carodelas) 2016. október 18.

„Igen, ez egy technikai döntés volt, szükséged van az ilyen helyzetekben egy kis szerencsére, ezúttal jól mentettem. Fontos, kulcsmomentum volt, de nem ez volt az egyetlen. Szeretek pozitív lenni, mi mindannyian jól meccseltünk, és gólt kellett volna lőnünk az első félidőben" – nyilatkozta a kapus a meccs után.

Rovatok