Index Vakbarát Hírportál

Magyar góloknak is lehetett örülni a hétvégén Európában

2016. október 24., hétfő 09:21 | aznap frissítve

Európában rettegnek a magyarok góljaitól, ezt írja címlapján a Nemzeti Sport. Nem tudom, a rettegés talán enyhe túlzás, de az tény, hogy a szlovák, a lengyel és a német bajnokságban is sikerült magyar futballistáknak gólt szerezniük. És ha megengedők vagyunk, az olaszt is idevehetjük, miután Bajner Bálint a harmadosztályban megszerezte első találatát, ahogy Dzsudzsák is először rúgott gólt, igaz, nem Európában, hanem az Emírségekben.

Kleinheisler László ráadásul topbajnokságban rúgott fontos gólt, a Bundesligában ballal talált el egy aláhulló labdát. Szépség/fontosság/leleményesség szempontjából 10/10-es értékű gól.

Kleinheisler László gólja - Darmstadt vs. Wolfsburg

Nikolics a tavaly jobb napokat látott Legia Warszawa első gólját szerezte (2-1-re nyertek). Ahogy egy csatárnak kell, a kiugratás után a védővel a nyakán megtolta a labdát, majd a 16-osról a kapus mellett a rövidbe gurított. Csapata vergődésének egyik magyarázata lehet, hogy a Bajnokok Ligájában is teljesíteniük kell.

Nemanja Nikolic gólja - Legia Warszawa vs. Lech Poznan

Priskin Tamás egy kivégzés-szerű győzelem (5-1) utolsó gólját lőtte a 90. percben a Zlate Moravce ellen a Slovanban. A magyar válogatott csatár a 70. percben állt be, és a meccs végén egy önzetlen gólpassz eredményeképpen csak a hálóba kellett gurítania.

Bajner Bálint a Modenában szerzett gólt a 28. percben, amivel csapata a vezetést is megszerezte. A magyar gólja igazi erőcsatár-megoldás, erőszakosan megtartotta a labdát, majd az ötös sarkáról bevágta a hosszúba. Kár, hogy a Venezia fordított és nyert (2-1).

Bajner Bálint gólja - Modena vs. Venezia

Rovatok