Index Vakbarát Hírportál

Nikolicsnak eléggé kivan a mindene

2016. október 24., hétfő 14:09

Nikolics Nemanja már korábban is panaszkodott, hogy a magyar válogatottban nem játszik annyit, amennyiszer szeretne, most a klubjával is akadnak gondjai. A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a varsói otthonából jelentkezett be, a beszélgetést a Csakfoci.hu szemlézte. A Legia Warszawa a Bajnokok Ligájában egy igen erős csoportba került, a Real Madrid, a Dortmund és a Sporting az ellenfél. Ehhez képest Nikolics sem a Dortmund, sem a Real ellen nem került be a kezdőbe.

Nagyon fájt és csalódott voltam, hogy a Real ellen a Bernabeuban a kispadon kezdtem. Nagy szerepem volt abban, hogy a Legia 20 év után bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe

A magyar válogatott csatár arra utalt, hogy a BL selejtezőin hét gólból ötöt ő szerzett, ami hozzájárul a klub egyik legnagyobb sikeréhez.

„A Dortmund ellen a kispadon kezdtem, nem értettem, az edzőm azzal magyarázta, hogy a következő bajnoki nagyon fontos lesz, de aztán kirúgták”.

Ezután a Sporting ellen kezdő volt, de a Real ellen megint csak a kispadra szorult, pedig, mint mondta, „minden játékosnak az az álma, hogy a világ legjobb játékosa ellen szerepelhessen. Nem gondoltam, hogy nem leszek kezdő a Bernabeuban, ráadásul az edzőm nem beszélte meg velem, ezt nem érdemeltem meg. Számomra nagyon fontos a BL, ezért sem igazoltam el nyáron”.

Beszélt a műsorban a válogatottról is. „Bernd Storck az Eb után felhívott, megbeszéltem vele mindent, azt kértem tőle, hogy őszinte legyen. Elmondta az elképzeléseit a csapatról, amit maximálisan elfogadtam. Persze, ez nem azt jelenti, hogy elfogadom, hogy kispadon ülök, mindig harcolni fogok a helyemért. Megvan a lehetőségem rá, hogy kiharcoljam a helyem a kezdőben. A lettek ellen ez már megtörtént, gólpasszt is adtam, igaz, a szünetben lecserélt. Nem tudom, hogy miért, de gondolom, a következő meccs előtt majd elmondja. Amikor pályán vagyok, próbálok minél többet hozzátenni a csapat játékához.”

Rovatok