Index Vakbarát Hírportál

Szalaitól óriási gólt vettek el a kupában

2016. október 27., csütörtök 09:31

Szalai Ádám csapata, a Hoffenheim kiesett a Német Kupából szerda este, a Köln verte őket 2-1-re hosszabbításban. A magyar támadó egészen bravúros góllal egyenlíthetett volna, de les miatt nem adták meg a találatát. 

A svájciak elleni vb-selejtezőn két gólt szerző játékos a 104. percben állt be csereként, és nem sokkal a vége előtt került helyzetbe. Egy csúsztatás után mellel levette a labdát, majd fordulásból, a levegőben bevágta a labdát, ami a lécről pattant a kapuba, tökéletes megoldás volt. Ám a partjelző beintette a lest, és a visszajátszáson is lehetett látni, hogy nagyon kevesen múlt, de Szalai tényleg lesen vette át a labdát.

A magyar támadó a Bundesligában négy meccsen játszott ebben a szezonban, ezeken egy gólja van, a válogatottban legutóbbi két mérkőzésén három gólt szerzett. 

Dárdaiék megkapták a Dortmundot

A Herthát a Borussia Dortmunddal sorsolták össze a jövő februári nyolcaddöntőre, a két csapat nemrég a bajnokságban is találkozott, akkor 1-1-et játszottak a BVB-nél, a kupameccset is ott játsszák majd. A Bayern München a Wolfsburggal fog találkozni. 

Rovatok