Index Vakbarát Hírportál

Nikolics megint minden bajnokin gólt lő

2016. november 6., vasárnap 19:56

A Legia Warszava sorozatban harmadik meccsét nyerte a lengyel bajnokságban, és a csapat magyar játékosa, Nikolics Nemanja is mindhármon betalált.

A Legia vasárnap a Cracovia Krakówt győzte le 2-0-ra. Nikolics a 44. percben remek passzt kapott az alapvonalról, és onnan már könnyű dolga volt. Higgadtan lőtt kapuba az egy irányba mozduló kapus és védő mellett.  A második félidőben is végén volt eredményes a hazai csapat, Miroslav Radovic a 90. percben állította be a végeredményt.

Nikolicsnak a szezonban ez volt a hetedik bajnoki gólja. Csapata a győzelemmel négy helyet előrelépett, így a Legia már az ötödik.

A csatár a meccs után közölte egy kórházból az MLSZ-szel, hogy eltört ujja miatt nem megy el a válogatott edzőtáborába, sem Andorra, sem Svédország ellen nem játszik majd. Ezt Bern Storck szövetségi kapitánnyal is egyeztette. A sérült gyűrűujj operációjáról később döntenek a lengyel orvosok.

A szlovák bajnokságban is magyar játékos gólja döntött el mérkőzést, a Slovan Bratislava–Dunaszerdahelyen a csereként beállt Priskin Tamás szerezte meg a hazaiaknak a győzelmet a 82. percben.

Rovatok