Index Vakbarát Hírportál

Az FTC-edzőt nézte ki a bécsi zöld-fehér klub

2016. november 8., kedd 10:05

Az osztrák Laola.tv a német Bild-re hivatkozva írja, hogy a hétvégén edzőváltáson átesett Rapid Wien a Ferencváros vezetőedzőjét, Thomas Dollt szerződtetné, bár a portál kiemeli, a német edzőt szerződés köti a budapesti zöld-fehér klubhoz.

Mike Büskens edzőnek hétfőn mondtak fel. Bár az Európa Ligában még továbbjutási esélye van a csapatnak a bajnokságban pocsékul szerepel. 14 forduló után csak az ötödik, és már kilenc pont a hátránya az első Sturm Graz-cal szemben. 

Felvetődött utódként Didi Kühbauer és Damir Canadi neve is, de a német lap szerint Dollnak is van esélye a posztra, ehhez persze ki kellene vásárolni a szerződéséből – amelyet nemrégen hosszabbított meg 2019-ig – a 2013 óta Magyarországon dolgozó szakvezetőt, aki bajnoki címet, kupát és Szuperkupát is nyert a Ferencvárossal. 

Az is biztos, hogy valamiért idén nem olyan gördülékeny a Ferencváros, a tavalyi meneteléssel szemben idén csak a harmadik helyen áll, öt pontra az első Vasastól. A hétvégi, Paks elleni vereség után Doll ki is fakadt, télen komolyan átalakítaná csapatát. Kérdés, a budapesti, vagy a bécsi zöld-fehéreket fogja.

Rovatok