Index Vakbarát Hírportál

Nikolicsot az adrenalin hajtotta, nem törődött a törött ujjával

2016. november 8., kedd 08:27

A Legia Warszawa egyre jobb formában lépeget előre a lengyel bajnokságban, és a csapat jó szereplésében oroszlánrészt vállal Nikolics Nemanja, a magyar válogatott csatára, aki a hétvégén gólt is lőtt, azonban eltörött az ujja. A Nemzeti Sportnak mesélt a történtekről, elmondta, hogy egy szögletnél a keze beleakadt az ellenfél mezébe, szúró fájdalmat érzett, de végigjátszotta a meccset, mert vitte előre az adrenalin. 

Azután viszont rögtön kórházba került, és még a röntgen előtt mondta neki a csapatorvos, hogy törésről van szó. Nikolics felhívta Bernd Strock szövetségi kapitányt, hogy ki kell hagynia a magyar válogatott vasárnapi, Andorra elleni mérkőzését. A kapitány gratulált neki a gólhoz és sajnálkozott az eset miatt.

Nem tudja, mikor műtik, mert a jövő vasárnap lengyel bajnoki rangadót játszanak, és azon pályára szeretne lépni, míg műtét esetén viszont 4-5 hét kihagyással kellene számolnia. Emlékezetes, hogy Nikolics az Európa-bajnokság előtt is ujjtörést szenvedett, akkor műtét nélkül ment az Eb-re, zavarta is a játékban.

Rovatok