Index Vakbarát Hírportál

Miért sarkazott hátra, amikor a kapussal állt szemben?

2016. november 8., kedd 10:09

A Sevilla-Barcelona-rangadóról már cikkek garmadája született, most még egy bőrt lehúzunk róla. A meccs egyik legfontosabb jelenete volt, amikor 1-0-s hazai vezetésnél Pablo Sarabia szembe került a kapussal, aztán olyan megoldást választott, amit még egyszer biztosan nem fog.

A Getafétól igazolt középpályás harmadszor volt kezdő a szezonban - háromgólos, de össze sem lehetett volna vetni ennek a fontosságát a többivel -, Vietto labdájára nagyszerűen mozdult, de érthetetlen, miért sarkazott, amikor senki sem jött mögötte. Ráadásul kényelmes előnye volt a kapussal és a védőkkel szemben is.

Lehet, hogy azt hitte, lesen volt, de ez akkor sem magyarázat, hiszen akkor is átvehette volna, számtalanszor láttunk már olyan jelenetet.

A legnagyobb sevillai helyzet

Nyilván rosszul mérte fel, hogy öt méterre van hozzá a legközelebbi védő. Meg is kérdezték tőle, mi járt a fejében, és így válaszolt. „Az igaz, hogy egyedül voltam, de lefékeztem, és a legjobb lehetőséget kerestem. Nem éreztük, hogy a Barca egyenlítő gólja benne van a meccsben. Az megviselte a csapatot."

Ha Sarabia ezt belövi, kétgólos előnyről a Sevilla még kényelmesebben futballozhat, egy győzelemmel pedig most ott lennének a Real nyakán a második helyen. Ehelyett az ötödikek.

Rovatok