Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák: Önbizalma és kisugárzása van a csapatnak

2016. november 14., hétfő 08:53

A magyar futballválogatott 4-0-ra győzte le itthon Andorrát vb-selejtezőn, a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs szerint ez az eredmény is azt mutatja, hogy van önbizalmuk, jól tudnak játszani azokon a mérkőzéseken is, ahol kötelező győzni. A játékos az M4 Sporton értékelt.

„Az eleje kicsit akadozott, erre is számítottunk. Nem azért jöttek ide, hogy szép focit játsszanak, és nem is azért, hogy feltartott kézzel kikapjanak. Örülök, hogy sikerült minél hamarabb gólt szereznünk, és még az első félidő vége előtt még egyszer betalálnunk, ez könnyebbé tette a  mérkőzést. Ha nem is fieszta, de egy gólgazdag meccs lett, olyan, amivel szerettük volna feltenni az egész éves munkánkra azt a bizonyos pontot. Ilyenkor mindig mindenki elfelejti picit a búját-baját, és kijön a meccsre. Köszönjük a biztatást és reméljük, hogy a folytatás is sikeres lesz. Kellett egy Eb is hozzá, de van önbizalma és kisugárzása a csapatnak, már nem görcsölünk az eredményen, hanem felépítjük a támadásainkat, és ilyen közönség előtt pedig csak élvezzük a futballt. Tartjuk a lépést, ragadunk az élbolyra, jövőre pedig kell majd a meglepetés!” 

Az újra gólt szerző Gera Zoltán is osztotta Dzsudzsák véleményét. Szerinte is egy bravúrra lesz szükség, és még mindig nagyon fáj neki, hogy Svájctól kikapott a válogatott.

Rovatok