Index Vakbarát Hírportál

Orbán is ott szurkolt a dunaszerdahelyi stadionavatón

2016. november 19., szombat 23:06

Az AS Trencin elleni meccsen avatták fel a szlovákiai Dunaszerdahelyi AC megújult futballstadionját. A tribünön Orbán Viktor miniszterelnök és Hernádi Zsolt Mol-vezér mellett a szlovákiai magyar politikai és üzleti elit tagjai is ott ültek.

Hernádi jelenléte nem meglepő az olajipari cég jelentős részt, kétmillió eurót vállalt a felújításból, ezért is lett a stadion neve Mol-aréna. A parameter.sk fotóin látható, hogy Orbán is ott volt a meccsen, az FC DAC 1904 tulajdonosa, Világi Oszkár mellett ült.

Mögöttük Vladimír Poór, a Spartak Trnava tulajdonosa, Ivan Kmotrík, a pozsonyi Slovan tulajdonosa, Hájos Zoltán dunaszerdahelyi polgármester, Bárdos Gyula Csemadok-elnök és Menyhárt József, az MKP elnöke ült.

Egy kicsit hátrébb pedig a Híd kormánytagjai, Bugár Béla, parlamenti alelnök, Érsek Árpád közlekedésügyi miniszter és Csicsai Gábor földművelésügyi államtitkár foglaltak helyet. 

A 444 azt is kiszúrta, hogy Rogán Antal korábbi szomszédja, a kvótanépszavazást megelőző kampány médiavásárlásaiért cégein keresztül egymilliárdos jutalékot beszedő Csetényi Csaba is megjelent a meccsen, amelyet a DAC 2-0-ra megnyert.

Az nso. videója:

Rovatok