Index Vakbarát Hírportál

Egy brazil mágus márciusban megjósolta, hogy le fog zuhanni egy focicsapat gépe

2016. november 30., szerda 23:34 | aznap frissítve

Egy brazil jós egy márciusi tévéműsorban megjósolta, hogy egy egész futballcsapat le fog zuhanni egy repülőgéppel. A Carlinho nevű jövendőmondónak nem ez volt az első jóslata, ami bevált.

Egy teljes futballcsapat fog meghalni egy repülőgép-szerencsétlenségben. Jegyezze meg jól, amit mondok. Ez másfél éven belül be fog következni.

Ezt mondta Carlinho a márciusban sugárzott tévéműsorban. Amikor a műsorvezető azt kérdezte, hogy ez egy brazil csapattal történik-e, a mágus így felelt:

Ez a kérdés. Azt nem tudom biztosan megmondani, hogy ez Brazíliában vagy külföldön fog megtörténni.

Véletlen vagy sem, sajnos igaza lett: a kolumbiai Copa Sudamericana kupadöntőre tartó brazil Chapecoense gépe november 29-én Medellín közelében lezuhant. A légi katasztrófában 71-en meghaltak. Odaveszett a brazil csapat szinte összes játékosa, teljes edzői stábja és vezetőségének nagy része is. A zuhanást a gép hat utasa élte túl, köztük a csapat három játékosa.

Ami igazán borzongató, hogy Carlinhónak nem ez volt az első bevált jóslata. 2014-ben például megjövendölte, hogy a brazil válogatott a világbajnokságon 7:1-re ki fog kapni a németektől. És így is lett.

Rovatok