Index Vakbarát Hírportál

Zlatan 94 mp alatt betalált, jöhet a szuperdöntő

2016. november 30., szerda 21:34

Ligakupa-negyeddöntő az Old Traffordon szerda este, Manchester United-West Ham.

A hazaiak a 2. percben megszerezték a vezetést, Mhitarjan csodás sarkazásával Zlatan Ibrahimovic gyalogolt a kapusig, és higgadtan behelyezte a labdát.

A két csapat ugyanitt vasárnap 1-1-et játszott, akkor a WHU szerzett gólt a 2. percben. Iksznél most hosszabbítás lenne, és úgy tűnt, hogy az is lesz: Ashley Fletcher a 36. percben egyenlített.

Payet lövése kijött De Geáról, a fiatal a kipattanót rúgta be.

A United Mourinho nélkül is remekül játszott: az edzőt szerda kora este tiltották el a vasárnapi kulacsrúgásáért, rögtön le is töltötte.

Csapata úgy kezdte a második félidőt, mint az elsőt, ezúttal Martialnak nem kellett még három perc se a gólhoz, 2-1. Most is Mhitarjan adta a gólpasszt.

Martial a 62. percben szerezte a harmadikat.

A 86. percben először Mourinho vezetése alatt beállhatott a Unitedbe Bastian Schweinsteiger, Martialt váltotta.

Zlatan a végén keretbe foglalta a meccset: Schweinsteiger játszotta meg Herrerát, ő meg kihagyhatatlan helyzetbe hozta a svédet, 4-1. A United továbbjutott.

A nap másik meccsén Arsenal-Southampton 0-2, a londoniak kiestek, így az elődöntő mezőnye: Liverpool, Hull City, Southampton, Manchester United. Összejöhet az álomdöntő, csak a sorsoláson múlt: ManUnited - Hull City és Southampton - Liverpool lesz a két oda-visszavágós párharc a Ligakupa-döntőért.

Rovatok