Index Vakbarát Hírportál

Icipici hiányzott a Barca-alázásához

2016. december 10., szombat 15:50

A Barcelona szombat délután sima 3-0-ra legyőzte az Osasunát a spanyol bajnokság 15. fordulójában. Az első játékrészben nem született gól, viszont majdnem megszületett a forduló gólja. Az Osasuna-támadó Sergio Leon, aki nem először és nem utoljára kavarta meg a meccsen a Barca védőket.

Ezúttal Umtiti mellett iramodott meg a félpályánál, simán lefutotta, miközben a nehéz mozgású Busquets próbálta szemmel szerelni, Gerard Pique pedig csak távolról követte, az osasunás 22 méterről alányesett a labdának, amely a kapuból kint álló Marc-Andre ter Stegen fölött átpörgött, a német verve volt, nem is mozdul rá, de a labda sajnos a felső lécre pattant. Zseniális megmozdulás volt.

Sergio León zseniális megmozdulása a Barcelona ellen

A Barcelona a második félidőben aztán nem kegyelmezett, előbb Suárez egy eléggé lesnek látszó gólt szerzett, majd Messi két gólja következett.

A 72. percben Jordi Alba futott le az alapvonalig a kissé megemelt visszapasszolt labdáját Messi a hosszúba helyezte, majd a meccs legvégén megint az argentin következett, becselezte magát a tizenegyes pontig, nem merték bántani, a három blokkoló között valahogy a hosszúba helyezett.

Luis Suarez gólja - Osasuna vs. Barcelona (0:1)

A 3-0-lal a Barcelona 31 pontos, hárommal van kevesebbje mint az este játszó Real Madrdinak.

Rovatok