Index Vakbarát Hírportál

Benzema megúszhatja a szexvideós zsarolást

2016. december 15., csütörtök 13:00

Ejthetik a vádakat Karim Benzema, a Real Madrid francia válogatott futballistája ellen a szexvideós zsarolási ügyben.

A Mathieu Valbuena zsarolási ügy legújabb fejleménye, hogy a versailles-i bíróság pénteken azt kérvényezi, ejtsék a vádakat az öt gyanúsított, így Karim Benzema ellen. Vele ellentétben viszont a tavaly októberben visszavonult, korábban a kihallgatása után szabadon engedett Djibril Cissé ellen újraindítanák a nyomozást.

Benzema ellen több mint egy éve folyik eljárás, és azzal vádolják, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Valbuena zsarolásában. A játékos tavaly júniusban tett panaszt amiatt, hogy egy ismeretlen felhívta és tudatta vele, birtokában van egy kompromittáló szexvideó, és ha nem fizet 150 ezer eurót, nyilvánosságra hozza azt.

Benzemát tavaly november elején hallgatta ki és vette rövid időre őrizetbe a francia rendőrség, majd a versailles-i bíróság vád alá helyezte, és további nyomozást rendelt el, írja az MTI. 

A sértett Valbuena nem sokkal később Benzema ellen vallott, és egyértelműen megvádolta a Real Madrid csatárát, aki viszont tagadta, hogy bármit elkövetett volna, ami törvénybe ütköző.

Rovatok