Index Vakbarát Hírportál

A kis Mészöly elmesélte, hogy nem lett kapitány

2016. december 20., kedd 08:41

A Haladás jelenlegi edzője, Mészöly Géza nagy interjút adott a csakfoci.hu-nak, amiből kiderült, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnöknek volt olyan terve, hogy belőle lehet majd a következő kapitány.

A hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokságon mutatott játék után azonban nemhogy nem léphetett feljebb, még az U20-as vb-re sem vezethette a csapatot. Sőt, az MLSZ is megvált tőle 2014 nyarán. Akkor egyébként még Pintér Attila volt a kapitány, és még élt a bizalom a magyar edzővonalhoz.  

Az interjúban elismerte, nem kellett volna azt mondania, hogy "ha behugyozunk, akkor sem verjük meg Portugáliát." Tőle egy hatost kapott a csapata Felcsúton, és az eredmény ránk nézve volt hízelgő. Az osztrákok is simán 3-1-re verték a mieinket, az Izrael elleni siker jelentette a vb-részvételt.

Mészöly azt mondta, Nagy Ádámot most már játszatná, akkor azonban Nagy Dominik mellett döntött, így a Bologna jelenlegi középpályása a 19 évesek között még csak az Eb-keretbe sem került be. 2015. szeptemberben már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott az észak-írekkel szemben, idegenben.

Kiderült még, hogy 

Rovatok