Index Vakbarát Hírportál

Nagy Ádám a hónap játékosa Bolognában

2016. december 23., péntek 09:40

A Bologna FC hivatalos honlapján Nagy Ádámot választották december hónap játékosának. A honlap rövid értékelése szerint a magyar középpályás egész hónapos kitűnő teljesítményével érdemelte ki a díjat Federico Viviani és Adam Masina előtt.

Nagy Ádámnak különösen sokat jelenthet ez az elismerés, mivel a decembert megelőző időszakban mintha elvesztette volna stabil helyét a kezdőcsapatban. A Bologna utóbbi négy bajnokijából viszont három meccsen is játszott, és ezeken minden bizonnyal sikerült meggyőznie Roberto Donadonit, hogy szükség van rá. A Bologna ugyanis egyszer sem kapott ki vele, sőt egy döntetlen mellett kétszer is győzött. Amikor viszont az Udinese elleni bajnokin nem játszott, vereséget szenvedett a csapat.

Nagy Ádámot a szurkolók mindhárom decemberi mérkőzése után beválasztották a legjobb 3 játékos közé, a Verona ellen második, a Pescara ellen harmadik lett a szavazáson, míg az Empoli elleni teljesítményével elnyerte a meccs embere címet.

Nagy a Torino elleni bajnoki mérkőzés előtt veheti majd át a díjat, klubja emellett egy videóval is megünnepelte sikerét.

Rovatok