Index Vakbarát Hírportál

Torres már nagyon bánja a kiállítást

2016. április 6., szerda 09:07

Az Atlético Madrid csatára, Fernando Torres hős lehetett volna a Barcelona elleni BL-negyeddöntőben. A 25. percben nagyszerű gólt szerzett, amellyel vezetett csapata a Camp Nouban. Aztán négy perccel később sárga lapott kapott.

Megint hat perc telt el és jött egy teljesen buta szabálytalanság. Mindez a felezővonalnál. Busquets lábán dadogott a labda, Torres pedig úgy érezte meg tudja szerezni azt. De olyan vehemenciával rontott rá, amelyet egy sárgával az ember nem szokott. Ráadásul a kaputól ötven méterre. Jött a piros lap és 55 percig emberhátrányban játszó Atlético.

"Nagy kérdés, hogy járt volna ezért a lap - mondta a meccs után Torres - meg lehetett volna ítélni másképp is. Kár, hogy így alakult. Igazából az első lapot kellett volna elkerülni és akkor nem lett volna semmi baj."

Játékostársa, Gabi még annyit tett ehhez: "Ez nagy szígorú döntés volt."

Nem véletlen harapott a nyelvébe Diego Simeone, az Atlético edzője az eset után. Érdekes statisztika, hogy a Bajnokok Ligája történetében eddig a Barcelona ellen állították ki a legtöbb játékost, ráadásul az első és a második között igen tetemes a különbség.

Az adott csapat ellen legtöbb kiállított játékos a Bajnokok Ligájában

Rovatok