Index Vakbarát Hírportál

Ez volt életem legszebb, legfontosabb gólja

2016. április 28., csütörtök 09:07

Az Atlético Madrid 21 éves középpályása, Saúl Ñíguez a Bajnokok Ligája-idény egyik legszebb gólját lőtte szerda este a Bayern München elleni BL-elődöntő első meccsén, ráadásul a spanyolok ezzel nyertek 1-0-ra, és előnnyel utaznak a jövő heti visszavágóra. 

A futballista úgy elevenítette fel a történteket a győzelem után, hogy miután beindult, sikeresen lerázott magáról két embert, és a tizenhatoson belülre érve ballal megpróbálta kilőni a hosszút. Ez sikerült is. "Egész biztosan ez volt életem legfontosabb és legszebb gólja" - mondta. 

 

A mérkőzés után még a Bayern-edző Pep Guardiola is áradozott róla. "Csodálom Saúl képességeit. Már korábban is feltűnt, mekkora játékos, a spanyol futballnak van egy újabb hatalmas tehetsége".

Az Atlético-edző, Diego Simeone is kiemelte.  "Saúl fantasztikus formában van, örömmel tölt el, hogy ilyen jól megy neki. Meg is érdemli, mert keményen dolgozik, tele van motivációval. És ennél még jobb lesz: még rengeteget fejlődhet." 

Saúl idén már abszolút alapember az Atléticóban, a BL mellett a bajnokságban is rendszeresen kezdő, huszonkilenc spanyol ligás meccsén négy gólt szerzett. 

Rovatok