Index Vakbarát Hírportál

Zidane: Bonyolult döntő lesz az Atlético elleni

2016. május 5., csütörtök 08:49

A Real Madrid egy gyenge meccsen jutott a Bajnokok Ligája-döntőbe a Manchester City ellen szerda este: Gareth Bale gólja döntötte el a párharcot. 

Azt a Real-edző Zinedine Zidane is elismerte, hogy kínszenvedés volt a mérkőzés: "Megszenvedtünk, de tudtuk, hogy ez lesz. A lényeg, hogy döntőbe jutottunk, és emiatt nagyon boldogok vagyunk. Cristiano Ronaldo úgy játszott, mint mindig, de mindenki keményen dolgozott. A döntő nagyon kiegyenlített lesz, de ettől még élvezni fogjuk, fontos nap lesz"

A francia edző szerint bonyolult meccs vár rájuk a május 28-i döntőben, és most az is fontos, hogy kipihenjék magukat a vasárnapi bajnokira, ugyanis még a ligában is versenyben vannak a bajnoki címért. 

A City-edző Manuel Pellegrini szerint nem érdemeltek vereséget, és a Realnak nagy szerencséje volt a gólnál. Azt viszont elismerte, hogy egyik csapat se dolgozott ki sok lehetőséget, igaz, nekik a madridiak nem is nagyon engedték ezt. "A döntetlen igazságosabb lett volna, a Real Madrid szerencsés volt - foglalta össze. 

Real Madrid–Manchester City 1-0

A május 28-i döntőben a Real Madrid a városi rivális Atlético Madriddal játszik majd. 

Rovatok