Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo: Elfelejthet a PSG, örökre itt maradok

2016. május 26., csütörtök 09:35

Esze ágában sincs a Paris Saint-Germainhez igazolni Cristiano Ronaldónak, aki úgy tervezi, hogy a Real Madridból vonul majd vissza. „A többi csapat elfelejtheti, hogy megszerezzenek” – utalt a PSG-re és a Manchester Cityre a portugál játékos a Jugones de LaSextának adott interjújában.

„Okos döntés lenne a Real részéről, ha meghosszabbítanák a szerződésem, hiszen itt akarok maradni. Voltak jó és rossz pillanatok is. Négy éve nem éreztem jól magam, de most minden rendben van, nem látok jobb csapatot a Real Madridnál.”

A visszavonulása kapcsán azt is elmondta a 31 éves szélső, hogy 15 éven belül biztosan abbahagyja a játékot, de valószínűbb, hogy 41 évesen befejezi majd.

Bár a portugál szerint tökéletes formában lesz a BL-döntőre, a csapat vezetőedzője, Zinedine Zidane nem ennyire biztos ebben, a francia ugyanis elismerte, hogy a hétközi edzéseken nem volt százszázalékos Cristiano Ronaldo, de reméli, hogy a szombati döntőn már nem lesz gondja.

„Az én hibám. Sokan mondják nekem, hogy Cris, már nem vagy 20 éves, de még mindig fiatalnak érzem magam. Úgy nézek ki, mint egy 25 éves” – összegzett Cristiano Ronaldo, aki saját állítása szerint jobb formában lesz, mint a 2014-es lisszaboni BL-döntőben, amikor hosszabbítás után nyert 4-1-re a Real Madrid az Atlético ellen.

Rovatok