Index Vakbarát Hírportál

Lélegzetelállító önbizalommal készül a BL-döntőre a Real Madrid

2016. május 26., csütörtök 15:22

Már csak kettőt kell aludni a szombati Bajnokok Ligája-döntőig, ami ugyanaz lesz, mint a két éve, a Real Madrid az Atlético Madriddal játszik. Diego Simeone Atletije csendesebben készül, a Realnál több infó van, például hogyan hogy edzettek múlt héten, illetve hogy dőlt ki pár napja Cristiano Ronaldo, aki persze ott lesz a milánói döntőben.

A klub újra posztolt az edzésről, amin csak úgy szórakozásból tartották a levegőben a labdát a játékosok. Bale indította, jött Kovacic sarokkal, Modric mentett kicsit, aztán Isco következett, úgy Neymarosan.

A másik bandában Carvajal kezdett, Marcelo a vállával tette fel a labdát, Cristiano Ronaldo a földön megtámasztott lábfejéről pattintott, Lucas Vazquez oxival szállt be, Danilo fejelt. A végén Cristiano Ronaldo még tarkóval nyomott egy fejest.

Nekik mindez persze könnyű, de az év meccsére készülve azért azt mutatja, hogy meglehetősen nagy önbizalommal mennek neki a döntőnek. A Real Madrid legutóbbi négy, vagyis az összes BL-döntőjét megnyerte, előtte a BEK-ben veszített utoljára finálét, 1981-ben a Liverpooltól 1-0-ra kaptak ki. Korábban 1964-ben és 1962-ben veszítették el az utolsó meccset. Tizenegyedik BL-, illetve BEK-győzelmére készül a csapat szombaton.

Rovatok