Index Vakbarát Hírportál

Simeone kiborult, nem biztos, hogy folytatja az Atléticónál

2016. május 29., vasárnap 08:50

Az Atlético Madrid-edző Diego Simeone három éven belül második Bajnokok Ligája-döntőt bukta el, mindkétszer a Real Madrid verte őket. A szombat este elvesztett döntő után annyira csalódott volt, hogy már abban sem biztos, hogy folytatni akarja a munkáját a klubnál.  

Simeone arról beszélt, hogy mindent megpróbáltak a két döntőjükben (három éve a Real ellen vezettek 1-0-ra, majd hosszabbításban 4-1-re vesztettek), de mégis elbukták mindkettőt, és az ilyet sosem könnyű feldolgozni. "Három éven belül két döntőbe bejutni nagy teljesítmény, de nem lehetünk büszkék arra, ahogy ott teljesítettünk" - mondta az Atlético-edző.

Itt az ideje, hogy átgondoljam a dolgokat. Csodálatos évek voltak ezek, de most nem vagyok boldog. Nem is tudom, melyik döntő fáj jobban.

- idézi a Goal.com. A Real a mérkőzés elején szerzett vezetést, az Atlético csak a hajrában tudott egyenlíteni, aztán hosszabbítás után tizenegyespárbajban veszítette el a döntőt. Simeone elmondta, hogy rosszul kezdték a meccset, csak a 20. perc környékétől játszottak szervezetten, és a második félidő elején már egyenlíthettek volna, mert megvoltak a helyzeteik.

Szerinte a hosszabbításban már mindkét csapat nagyon fáradt volt. "Senki sem emlékszik a vesztesre, két döntőt elveszíteni pedig kudarc. Valahogy túl kell tennünk rajta, és begyógyítani a sebeinket" - mondta az argentin, aki gratulált a Realnak, mert ők voltak a jobb csapat. 

Habár korábban beszélt arról, hogy volt csapata, az Inter vezetőedzője lenne, de ez a mostani BL-kudarctól függetlenül korainak tűnhet, valószínűleg csak a csalódás beszélt az Atlético-edzőből. 

Rovatok