Index Vakbarát Hírportál

Pepe színészkedése volt a BL-döntő mélypontja

2016. május 29., vasárnap 10:22

A Real Madrid portugál válogatott védője, Pepe a szombati esti Bajnokok Ligája-döntőn kétszer is röhejes színészkedéssel próbálta elérni, hogy Mark Clattenburg lapot adjon ellenfelének. Szerencsére a bíró nem volt vevő a pofátlanságra. 

Az első a 73. percben, 1-0-s Real-vezetésnél volt, amikor a saját tizenhatosán belül Filipe Luis meglökte. Rögtön elszállt, és elterült a földön, de amikor az Atlético-védő barátilag megpaskolta az arcát, hogy fejezze már be, és folytassák a meccset, akkor úgy tett, mintha komoly ütést kapott volna, és hemperegni kezdett a földön. Clattenburgöt nem hatotta meg az előadás.

 

Ettől függetlenül a hosszabbítás végén megint eljátszotta ugyanezt. A 121. percben az Atlético-gólt szerző Carrascóval vitték földre egymást, az atlétis azért rágott be rá, mert összekulcsolta a lábát, úgyhogy ingerülten arrébb lökte. Alig ért hozzá Pepe arcához, de a portugál megint ordítva a fejéhez kapott. Ez volt az, ami már az angol bírónak is sok volt, és bár lapot nem adott, de grimaszolt, jelezve a Real-védőnek, hogy mennyire szánalmas, amit csinál. 

Az angol futball-legenda Gary Lineker twitterén egyszerűen csak pöcsnek nevezte Pepét. 

 

Mit érdemelne Pepe?

  • 7073
    Az Eb-n találkozzon Bödével
  • 4380
    Eltiltást
  • 1552
    Lapot

A tizenegyespárbajt a Real Madrid nyerte, és ezzel tizenegyedjére nyert BEK-et vagy BL-t, Pepe ellen pedig készülhetnek a magyar válogatott játékosai is, mert a portugál válogatottal ott lesz az Európa-bajnokságon.

A magyar csapat utolsó csoportmeccsét játssza majd ellenük. 

Rovatok