Index Vakbarát Hírportál

Pepe: Utáltak minket Mourinhóval, hál' isten, vége

2016. szeptember 14., szerda 18:21

A Real Madrid középhátvédje beszélt legutóbbi négy madridi edzője közül háromról, és a portugál sztártréner nem jött ki jól a dologból, sok jót nem mondott róla.

Mourinho idején gyűlöltek minket. Három évig tartott, és hálisten, gyorsan elment. Amint megérkezett Ancelotti, a dolgok megváltoztak, az emberek másképp viszonyultak hozzánk. Mourinho már a múlt. Erős voltam, és túljutottam rajta, sikerült megtartanom a helyem Madridban.

Az olasz két évig maradt, majd jött Rafa Benítez, ám ő félévig sem tartott ki, január elején cserélte le Florentino Perez elnök Zinedine Zidane-ra.

"Mourinho és Zidane nagyon különbözőek, egymás ellentétei. De nem úgy, hogy az egyik rossz, a másik jó. Mourinhónak óriási tapasztalata van edzőként, nagyszerű kluboknál, nagy játékosokkal. Zidane csak idén kezdett, de a legmagasabb szinten játszott, és tudja, mik az elvárások a pályán - nyilatkozta a Cadena Ser csatornán.

Mourinhóval kapcsolatban a Chelsea-klasszis Eden Hazard is azt emelte ki, mint Pepe, amikor volt - Mourinho - és új edzőjéről, Antonio Contétól kérdezték: tud velük bánni, mert ő volt futballista, míg a portugál nem.

Zidane volt játékos, tudja, hogyan gondolkozunk. Brilliáns pályafutása volt itt Madridban, tudja, mekkora a nyomás"

- foglalta össze Pepe.

A 33 éves középhátvéd 2007 óta van a Realban, jövőre lesz 10 éve, de még mindig ő a kezdő hátul, Sergio Ramos mellett.

Rovatok