Index Vakbarát Hírportál

Piros lapot úszott meg a PSG-sztár, de az arsenalos számonkérését már nem

2016. november 24., csütörtök 10:47

Az Arsenal–PSG a Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának egyik csúcsmeccse volt. Az A csoportban már mindketten továbbjutottak, a nagy kérdés csak az, hogy melyikük megy tovább csoportelsőként (2-2), ami nem most dőlt el.

Ennek megfelelően mind a két csapat igyekezett dominánsnak látszani, ami különösen agresszív felhangot kap ott, ahol olyan játékosok találhatók, mint Koscielny, Giroud, Motta vagy éppen Cavani.

Edinson Cavani megütötte Aaron Ramseyt

Az első játékrész végén nem is bírták tovább a feszültséget a játékosok, amikor Alexis Sanchezt felrúgták a párizsi büntetőterületen belül.

Ki kellett volna állítani Cavanit?

  • 299
    Nem ért pirosat
  • 264
    Igen
  • 104
    Őt is és Giroud-t is

A jogos tizenegyesnél Cavani odament reklamálni, mire az arsenalos Ramsey ellöktdöste onnan. Az uruguayi azonban ezt annyira nem értékelte, hogy a nála egy fejjel alacsonyabb ellenfelét megütötte. Ramsey-nek biztosan fájt a nyakát érő ütés, de rutinosan azonnal a fejéhez kapott, hátha a játékvezető megbünteti a PSG-csatárt. Benne volt, hiszen ezért piros lap jár. Ugye eddig mennyire tipikus?

A történethez hozzátartozik, hogy Brych bírót ez a jelenet nem túlságosan érdekelte, jöhetett a büntető, amit Giroud belőtt. A játékvezető rögtön lefújta a félidőt, ekkor jöttek a francia csatár pillanatai. Lefele menet odalépett Cavanihoz, és mintha csak barátkozni akarna vele, előbb átölelte, magához szorította, majd hátul a nyakszirtjét kezdte szorongatni. Cavani ezt már nem hagyta ellökte magától az alkatra már hozzá mérhető franciát.

Olivier Giroud nyakszirten szorongatta ezután Cavanit

Hogy ezután az öltözőfolyosón mi történt, azt már nem lehetett követni, mert a játékosok eltűntek a folyosón.

Rovatok