Index Vakbarát Hírportál

Még mindig nincs vége a Barca-PSG-meccsnek

2017. március 13., hétfő 14:32

Ki-ki a saját vérmérséklete illetve rajongása szerint ítélte meg a múlt hét futballszenzációját, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Barcelona-PSG-mérkőzést, amit 4-0-s első meccs után fordítva a Barca 6-1-re nyert, és összesítésben továbbjutott.

Az első reakciók a kétségtelen bravúr mellett a bírók teljesítményére érkeztek. Volt, aki szerint a játékvezetői hibák alakították így a meccs eredményét.

Az egyik kritizált eset Suárez eséséért megítélt büntető volt, ami a jelek szerint egy irtózatos műesés után következett be. A hétvégére persze a Barcelona-tábor összeszedte magát, és megkereste azokat a képeket, amelyekből látszik, hogy Suárez nem egyszerűen feldobta magát, hanem a védője valóban hozzáért. Méghozzá kétszer.

Íme a bizonyító erejű videó:

A felvételek Suárez esését ugyan indokolhatják, más játékvezetői döntésre azonban nem adnak magyarázatot.

De hogy ne maradjunk egyoldalúak, a Barcelona-ellenesek is tették a dolgukat, és azokat a jeleneteket gyűjtötték össze a Barcelona elmúlt tíz évének sikereiből, amelyeket szerintük nagyban a játékvezetői hibáknak köszönhet. Van itt minden:

A videókon öt esetet említenek, amelyek döntően befolyásolták az adott év továbbjutásának, illetve trófeájának a sorsát. Barcelona-Milan, Sevcsenkótól elvettek egy szabályos gólt, Barcelona-Chelsea, három meg nem ítélt szabálytalanság, ami tizenegyest ért volna ellenük, Barcelona-Arsenal: Van Persie érthetetlen kiállítása megpecsételte a londoniak sorsát, majd szintén érthetetlen kiállítások a Barcelona-Real Madrid-meccsen, és a mostani meccs, a PSG ellen. Kérdés ezek után: A labda tényleg gömbölyű, és mindig a németek nyernek?

Mit gondol a Barca-PSG-ről?

  • 4443
    Csalók
  • 2821
    Nem csalók, jobb a Barca
  • 2591
    Elég már
  • 1935
    A bírók mindig hülyék

Rovatok