Index Vakbarát Hírportál

Sergio Ramos zsenialitása lesgólban ért a csúcsra

2017. április 13., csütörtök 17:12

Sergio Ramos Aranylabda-esélyes idén, ha a Real Madrid így menetel tovább, és végül célt ér a bajnokságban vagy a BL-ben, a középhátvéd ott lesz a jelöltek között. Elképesztő, általában 90. perces fejesgóljai miatt már írtunk róla bővebben, és szerdán, a Bayern ellen is megmutatta, milyen különleges képességei vannak.

Megint a 90. perc után talált a kapuba, ismét fejjel, de gólt nem szerzett, mert a bíró nem adta meg a találatot, jogosan. Ramos óriási lesen helyezkedett ugyanis, csakhogy ebből semmi előnye nem származott, sőt, így sokkal nehezebb volt a kapuba bólintania, mintha szabályos pozícióból indult volna.

Ugyanis a spanyolnak lesről nem hogy visszalépnie, de visszafutnia kellett, hogy elérje a labdát, amivel ellentétes irányban kellett mozognia, míg a többieknek azzal azonosban. De még így is ő érkezett legjobban az ívelésre, és bestukkolta.

Olyan volt ez, mintha Usain Bolt 20 méter előnyt adna 100-on, aztán megnyerné a versenyt.

Ramos elképesztően érzi, mikor kell indulnia, érkeznie és felugornia a labdára, valószínűleg emiatt is képtelenek lefogni.

A gólja nélkül is remek helyzetben van a Real, 2-1-re győztek Münchenben, hazai formájukat látva már fél lábbal az elődöntőben vannak: otthon tavaly februárban kaptak ki legutóbb, az Atleticótól, 1-0-ra. A németek ellen egy iksszel is simán továbbmennek.

Rovatok